Welkom

proWIN directie Ria VerfuurtWelkom op de Nederlandse website van proWIN Ria.
Samen met ons team vertegenwoordigen wij proWIN Internationaal door heel Nederland. ProWIN is gespecialiseerd in de thuisverkoop van verschillende productlijnen, waaronder Symbiotische Reiniging met reinigingsmiddelen en accessoires, Natural wellness met beauty- en wellnessproducten en Best friends met premium dierenvoeding.
Al onze proWIN producten zijn milieu vriendelijk en van hoge kwaliteit. Onze proWIN consulenten komen graag bij u thuis om onze milieu vriendelijke en innovatieve proWIN producten te demonstreren.

Voor meer informatie of het plannen van een demonstratie kunt u altijd contact met ons opnemen via de contact pagina.

proWIN directie Ria Verfuurt

Sinds 2000 heb ik een fantastische groei mogen meemaken van de inmiddels grootste Duitse directe verkoop onderneming voor schoonmaakmiddelen, cosmetica en diervoeding. Door proWIN kreeg ik de mogelijkheid om een eigen bedrijf te starten. Het succes van mijn proWIN carrière wil ik graag met anderen delen.

Niet alleen om een nieuwe generatie jonge en gemotiveerde ondernemers dynamische kansen te bieden om te groeien, maar ook om zichzelf te ontplooien als zelfstandig ondernemer. “Vooral om met z’n allen het bestaande succes nog groter te maken en verder uit te bouwen,” dat is mijn drijfveer.

Ik ben ervan overtuigd dat mensen die ondernemerschap in hun bloed hebben, een goede kans moeten krijgen om met een gering financieel risico een eigen bedrijf op te starten.

Duurzame producten, succesvolle collega’s en aandacht voor mens en natuur bevestigen dagelijks mijn keuze.
IK ben proWIN!